Σχετικά με εμάς


1.png

Henan Yuntian Crane Co, Ltd (που καλύπτει περισσότερο από 2/3 αγορά γερανών στην Κίνα), που περιλαμβάνει πολλούς έμπειρους ελίτ γερανών, περιλαμβάνουν τους μηχανικούς και γνωρίζουμε πώς να ελέγξουμε την ποιότητα του γερανού αυστηρά για εσάς, να εξοικονομήσετε επιπλέον κόστος εξαγωγής για εσάς, έτσι θα μπορούσαμε να σας προμηθεύσουμε τον κορυφαίο ποιοτικό γερανό της βιομηχανίας με την καλύτερη τιμή. Επιπλέον, θα μπορούσαμε να σας προμηθεύσουμε το turn-key project που περιλαμβάνει εγκατάσταση, θέση σε λειτουργία και ούτω καθεξής, αν χρειαστείτε.


Θα μπορούσαμε να σας προμηθεύσουμε όλα τα είδη των βιομηχανικών γερανών από 0.25tons σε 900tons, pass GB / T 19001-2000 idt ISO 9001: 2000, GB / T 24001-2004 idt ISO 14001: 2004, GB / T 28001-2001, OHSAS 18001: 1999, CE, GOST, SGS, TUV, BV και ούτω καθεξής. Έχουμε εξάγει τους γερανούς μας στην Αυστραλία, στο Μπαγκλαντές, στο Ιράκ, στο Πακιστάν, στις Φιλιππίνες, στις ΗΠΑ, στην Αίγυπτο, στο Περού, στην Ινδία, στο Τουρκμενιστάν, στη Σιγκαπούρη, στην Αιθιοπία, στη Νότια Αφρική, στη Σαουδική Αραβία, στη Μάλτα, στην Αλβανία, Το Καμερούν, τη Βραζιλία, την Ιορδανία, την Κολομβία, το Καμερούν, τη Σρι Λάνκα, το Μπρουνέι, την Ινδονησία, τη Ρουμανία, τη Μαλαισία, την Αρμενία, την Ιορδανία, τη Ρωσία, τη Σουαζιλάνδη, συνολικά περισσότερες από 100 χώρες, έλαβε καλή επιβεβαίωση και χαιρετίστηκε από αυτούς, και είμαστε όλο και πιο ειδικοί στην εξαγωγή γερανών τώρα. παίρνουμε πάντα το δόγμα του "όσο υψηλότερη είναι η πίστη μας, τόσο ισχυρότερη θα είναι η εταιρεία μας". Και να μεταχειρίζεστε κάθε πελάτη με ειλικρίνεια. Θα χαρούμε πολύ να φέρουμε φίλους μαζί σας από όλο τον κόσμο και ελπίζουμε να δημιουργήσουμε μακροχρόνια καλή συνεργασία με την υπηρεσία της "γρήγορης, πίστης και υψηλής ποιότητας"!


Γιατί να μας επιλέξετε


2.png

Είμαστε διαφοροποιημένοι από το καθιερωμένο μας δίκτυο προμηθευτών που μας επιτρέπει να είμαστε πιο οικονομικοί. Παρέχουμε ένα ποιοτικό και αξιόπιστο προϊόν και είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε τη μακροπρόθεσμη διαθεσιμότητα εξαρτημάτων. Με πάνω από 35 χρόνια εμπειρίας στο χώρο του κλάδου και ενεργεί ως ηγέτης του πεδίου για την εξαγωγή, έχουμε μια σειρά από πιστούς πελάτες και προσφέρουν εξατομικευμένες υπηρεσίες. Έχουμε μια τεράστια και επαγγελματική ομάδα που εργάζονται για την εξαγωγή συμπεριλαμβανομένης της ομάδας πωλήσεων, την ομάδα τεχνολογίας, ομάδα εγγράφων, ναυτιλιακή ομάδα που θα εξασφαλίσει παρέχουν μια κορυφαία υπηρεσία.Εταιρική κουλτούρα


3.png


Πρακτικός; Τίμιος; Υπεύθυνος; Ευγνώμων; Νόμιμος; Πάθος. CORE Δημιουργήστε όλο και περισσότερους ανθρώπους για να είστε επιτυχείς.

ΜΕΘΟΔΟΙ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Επάγγελμα + Συγκέντρωση + Κυκλοφορία + Εμπιστοσύνη + Υπομονή + επιμονή + Προσδιορισμός.

WOLVES SPIRIT

Συνεργασία + Ενότητα + Υπομονή + Άγρια + Όλα έξω.


Το εργοστάσιό μαςΤο Πιστοποιητικό μας


Εξοπλισμός Παραγωγής

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ


5.png


Μπορούμε να οργανώσουμε τον μηχανικό μας στο εργοστάσιο σας για να επιτηρήσουμε την εγκατάσταση, θέτοντας σε λειτουργία. Η υπηρεσία εγκατάστασης είναι διαθέσιμη για κάθε είδος που πωλούμε. Οι έμπειροι και εξειδικευμένοι τεχνικοί εγκαθιστούν γερανούς και αξεσουάρ στην ευκολία του πελάτη μας. Προσφέρονται επίσης διάφορα εξαρτήματα όπως συστήματα τηλεχειρισμού και συσκευή ελέγχου μεταβλητής ταχύτητας κ.ο.κ. Επίσης, μπορούμε να προσφέρουμε το έργο "turn-key". Διαθέτουμε επαγγελματική ομάδα εγκατάστασης και πλούσια εμπειρία εγκατάστασης στο εξωτερικό. Μόλις απαιτηθεί, οι καλύτερες λύσεις εγκατάστασης θα συνιστώνται εγκαίρως. Η υπηρεσία εγκατάστασης είναι διαθέσιμη σε όλο τον κόσμο.


ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ


6.png


Οι χειριστές σας γνωρίζουν τα σήματα έκτακτης ανάγκης, το ύψος βάρους που μπορούν να ανυψωθούν με ασφάλεια ή οι διαδικασίες απενεργοποίησης έκτακτης ανάγκης για τους γερανούς σας; Εκπαίδευση ασφάλειας για τους χειριστές γερανών τα ατυχήματα με γερανούς προκαλούν τραυματισμούς στο χώρο εργασίας στους χειριστές γερανών, τους εργαζόμενους στην περιοχή εργασίας και ακόμη και τους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά. Η πλειοψηφία των ατυχημάτων του γερανού προκαλούνται από ανθρώπινα σφάλματα, τα οποία μπορεί να οδηγήσουν σε κίνδυνο ασφάλειας και ανεξέλεγκτη διακοπή λειτουργίας των γερανών. Τα ατυχήματα μπορούν να ελαχιστοποιηθούν ή να αποφευχθούν με κατάλληλη εκπαίδευση και χρήση του γερανού. Η εκτεταμένη εκπαίδευση των χρηστών και τα μαθήματα ασφάλειας γερανών αποτελούν την πρώτη προτεραιότητα για εμάς. Παρέχουμε εκτεταμένη εξειδικευμένη εκπαίδευση και οδηγίες όχι μόνο για τους τεχνικούς και τους επιθεωρητές μας, αλλά και για τους χειριστές γερανών σας. Προσαρμόζουμε και καθορίζουμε τις απαιτήσεις κατάρτισης του εξοπλισμού ανύψωσης. Προσφέρουμε ένα συνολικό πακέτο υποστήριξης που στοχεύει να προσθέσει αξία στο εργατικό δυναμικό σας και να αυξήσει την ευαισθητοποίηση σχετικά με την ασφάλεια στο χώρο εργασίας σας. Συνδυάζουμε όλες τις εκπαιδευτικές σας ανάγκες, από τη βασική εκπαίδευση χειριστή γερανού σε μια εξατομικευμένη λειτουργία. Οι χειριστές σας γνωρίζουν τα σήματα διακοπής έκτακτης ανάγκης, το μέγεθος του βάρους που μπορούν να ανυψώσουν με ασφάλεια ή τις διαδικασίες απενεργοποίησης έκτακτης ανάγκης για τους γερανούς σας; Εκπαίδευση ασφαλείας για τους χειριστές γερανών


Συχνές ερωτήσεις


1.Έχετε ποτέ εξάγει το γερανό σας στη χώρα μας;

Έχουμε εξάγει το γερανό μας σε περισσότερες από 95 χώρες, pls ευγενικά βρείτε λεπτομέρειες στην αποστολή

2.Ποιες βιομηχανίες εξυπηρετείτε;

Εμείς υπηρεσίες πολλών βιομηχανιών, συμπεριλαμβανομένων των μηχανημάτων, μεταλλουργία, ηλεκτρική ενέργεια, σιδηροδρόμων, υδραυλικών, λιμάνι, αεροπορίας, στρατιωτικών, αυτοκινήτων, ναυπηγικών, πετρελαίου, χημικών, πίνακα, άνθρακα, χάλυβες Κατασκευαστές, προ-Cast σκυρόδεμα, αποθήκες χάλυβα, μάρμαρο και πέτρα και άλλου τομέα.

3.Ποιες περιοχές εξυπηρετείτε;

Έχουμε πολύ μεγάλη αγορά στην τοπική αγορά της Κίνας, την ίδια στιγμή, έχουμε την εξαγωγή γερανός μας σε όλο τον κόσμο, περιλαμβάνουν την Ευρώπη, την Αφρική, τη Μέση Ανατολή, την Ασία, τη Βόρεια Αμερική, τη Νότια Αμερική και ούτω καθεξής. Συνολικά πάνω από 100 + χώρες σε όλο τον κόσμο.

4.Ποιες κατηγορίες γερανογέφυρων παρέχετε;

Είμαστε ένας κορυφαίος προμηθευτής γερανογέφυρων και μπορούμε να προσφέρουμε τρία διαφορετικά είδη, όπως τον γερανό με ένα μόνο δοκό, τον γερανό με ένα μόνο δοκό και τον γερανό με διπλό τοίχο.

5. Ποιοι γερανοί είναι οι πιο κατάλληλοι για υπαίθρια χρήση;

Η γκάμα γερανογέφυρων είναι συχνά η πλέον κατάλληλη για εργασίες εξωτερικού τύπου. Υπάρχουν δύο τύποι - ο γερανός γερανού μονής δοκού και ο διπλός γερανός γερανού.

6. Ποιο διεθνές πιστοποιητικό περάσει ο γερανός σας;

Ο γερανός μας πέρασε CE, ISO, GOST, SGS, TUV, BV και ούτω καθεξής.

7. Έχετε τοπικό πράκτορα στη χώρα μας;

Έχουμε πράκτορα στο Μπαγκλαντές, την Ουρουγουάη, την Ινδία, τη Νότια Αφρική, τη Σαουδική Αραβία και ούτω καθεξής, ενώ ταυτόχρονα αναπτύσσουμε περισσότερους πράκτορες σε όλο τον κόσμο. Καλώς ήλθατε μαζί μας για να δαπανήσουμε την αγορά γερανών και να οικοδομήσουμε μακροχρόνια συνεργασία win-win

8.Τι είναι ο καλύτερος γερανός για τις ανάγκες μου;

Έχουμε ένα ευρύ φάσμα των ποιοτικών γερανών και αξεσουάρ συμπεριλαμβανομένου γερανός γερανός, Γερανογέφυρας γερανού, Γερανογέφυρας, Ηλεκτρικά ανυψωτικά και συναφή προϊόντα. Επίσης, έχουμε προνομιακό προϊόν που χρησιμοποιείται σε ειδικές βιομηχανικές όπως χύτευση γερανών, μαγνητικό γερανό, γερανός γερανός που χρησιμοποιείται στο χαλυβουργείο, και κάντε κλικ στους παραπάνω συνδέσμους για να σας μεταφέρει στη συγκεκριμένη σελίδα του προϊόντος. Εάν εξακολουθείτε να χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας.

9.Εάν μπορείτε να προμηθευτείτε τεχνικά στηρίγματα ή ανταλλακτικά με την πάροδο του χρόνου όταν ο γερανός έσπασε;

Ανά πάσα στιγμή, θα μπορούσε να είναι διαθέσιμη η δωρεάν τεχνική υποστήριξη στο διαδίκτυο. θα μπορούσαμε επίσης να κανονίσουμε τον μηχανικό μας στο εργοστάσιο σας όπως απαιτείται. Μπορούμε να παραγγείλουμε δωρεάν τα pars δωρεάν εντός της περιόδου εγγύησης και να χρεώσουμε με βάση την τιμή κόστους όταν η εγγύηση είναι άκυρη.