Γερανός γεφυρών γεφυρών ανύψωσης υψηλής συχνότητας για θύρα

- Jun 15, 2018 -

Βασικές πληροφορίες High-Frequency Series Lifting Magnet Crane for Port.jpg


Τύπος: Μαγνητικός διαχωριστής

Τάση: 380V

Βάρος: 2T

Υλικό: ανθρακούχο χάλυβα

Χαρακτηριστικό υλικού: Ανθεκτικό στη θερμότητα

Πιστοποίηση: ISO9001: 2008, CE, ISO9001: 2000

Εξοικονόμηση Ενέργειας: Εξοικονόμηση Ενέργειας

Εγγύηση: 1 έτος

Χρώμα: Προσαρμοσμένο

Προσαρμοσμένο: Προσαρμοσμένο

Συνθήκη: Νέα

Πακέτο μεταφοράς: Πλαίσιο πολυουρεθάνης και χάλυβα

Προδιαγραφή: ανοξείδωτο ατσάλι

Προέλευση: Xinxiang, Κίνα


περιγραφή προϊόντος


Αυτή η σειρά έχει εξαιρετική δομή μόνωσης. Οι επεξεργασίες μόνωσης υιοθετούν την ξήρανση υπό κενό και τη συμπλήρωση της κόλλας, η οποία έχει βελτιώσει την ηλεκτρική και μηχανική απόδοση των πηνίων. Χρησιμοποιεί ένα ειδικό μαγνητικό κύκλωμα που έχει μεγάλο χώρο αέρα και πυκνότητα μαγνητισμού. Είναι κατασκευασμένο από σύρμα αλουμινίου και η πλάκα προστασίας πηνίου είναι κατασκευασμένη από κυλινδρική χαλύβδινη πλάκα υψηλής αντοχής που έχει καλές επιδόσεις αντίστασης στη φθορά και αντοχή στη θερμότητα. Έχει επίσης τα χαρακτηριστικά του ελαφρού βάρους, της χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας, της υψηλής ανυψωτικής ικανότητας και της μεγάλης διάρκειας ζωής. Ο βαθμός μόνωσης μπορεί να φτάσει στην κατηγορία C. Ειδικά, υιοθετεί τον τρόπο ελέγχου σταθερής τάσης. Μπορεί να βελτιώσει περαιτέρω την ανυψωτική ικανότητα αν αλλάξει για να υιοθετήσει τον τρόπο λειτουργίας ελέγχου κατά τη διέγερση. Με απλή δομική αξιοπιστία, είναι κατάλληλη για εργασία με όλα τα είδη ανυψωτικών μηχανημάτων.

Χαρακτηριστικά


- Η πλάκα προστασίας για πηνίο υιοθετεί χάλυβα υψηλής ανθεκτικότητας στην αντοχή σε τριβή και κραδασμούς.
- Ο ηλεκτρομαγνήτης αντιμετωπίζεται με ειδική τεχνολογία, οπότε η μόνωση μπορεί να φτάσει μέχρι το βαθμό F.
- Τα πηνία των μαγνητών είναι κατασκευασμένα από αλουμίνιο (επίπεδη αλουμινένιο καλώδιο που καλύπτεται από γυαλί διπλής στίλβωσης) ή από σίδηρο.
- Υψηλή ανυψωτική ικανότητα, ελαφρύ αυτοσβέστιο.
- Χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, μεγάλη διάρκεια ζωής.


Συχνές ερωτήσεις


1.Q: Όροι πληρωμής:

Α: 30% του συνολικού ποσού από την TT ως κατάθεση, το υπόλοιπο που πρέπει να καταβληθεί από την TT ή L / C σε θέαμα πριν τα μηχανήματα εγκαταλείψουν το εργοστάσιο του πωλητή. Ή 100% αμετάκλητο L / C στην όραση.


2.Q: Χρόνος προετοιμασίας των προϊόντων:

Α: Οι παραπάνω μηχανές θα είναι έτοιμες για παράδοση εντός 45 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της κατάθεσης / ΦΠΑ, εξαιρουμένου του χρόνου αναμονής για αποστολή. Σε περίπτωση καθυστέρησης παράδοσης από τον πωλητή, 3 ‰ του συνολικού ποσού καταβάλλεται κάθε μέρα στον αγοραστή, αλλά το ποσό αυτό δεν πρέπει να υπερβαίνει το ποσό της κατάθεσης. εάν η καθυστέρηση προκαλείται από τον αγοραστή, 3 ‰ του συνολικού ποσού καταβάλλεται στον πωλητή κάθε μέρα, αλλά το ποσό αυτό δεν πρέπει να υπερβαίνει το 10% της συνολικής αξίας των μηχανών.


3.Q: Περίοδος εγγύησης:

Α: Η περίοδος εγγύησης των παραπάνω μηχανών είναι δώδεκα μήνες από την ημερομηνία θέσης σε χρήση, αλλά δεν υπερβαίνει τους είκοσι τέσσερις μήνες μετά την έξοδο των μηχανών από το εργοστάσιο του πωλητή. Δεν ισχύει για εξαρτήματα ταχείας φθοράς.


4.Q: Μπορώ να γνωρίζω την κατάσταση της παραγγελίας μου;

Α: Ναι. Θα σας στείλουμε πληροφορίες και φωτογραφίες σε διαφορετικό στάδιο παραγωγής της παραγγελίας σας. Κάθε βήμα θα σας σταλεί εγκαίρως.


5.Q: Μπορώ να προσαρμόσω τα ράφια ή τα ραφτά στο δικό μου μέγεθος;

Α: Σίγουρα.


6.Q: Εάν χρειάζομαι την πλήρη γραμμή επεξεργασίας ορυκτών. είναι Yuntian σε θέση να μας βοηθήσει να το οικοδομήσουμε;

Α: Ναι, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να συνδυάσετε μια πλήρη γραμμή επεξεργασίας ορυκτών. και να σας δώσει σχετικές επαγγελματικές συμβουλές όσο χρειάζεστε. Υπάρχει μια πλούσια ομάδα μηχανικών εμπειρίας από εμάς. είχαμε ήδη κατασκευάσει πολλά έργα εξόρυξης στην Κίνα & στο εξωτερικό. Μπορείτε να πιστέψετε την ποιότητα και την εξυπηρέτησή μας.


Γιατί να μας επιλέξετε?


1.Επαγγελματικές υπηρεσίες πώλησης:
Σας παρέχουμε το σχέδιο προφίλ, τον σχεδιασμό της διαδικασίας ροής και τον εξοπλισμό του κατασκευαστή σύμφωνα με την ιδιαίτερη ζήτηση σας.


2.ετής εγγύηση για να βεβαιωθείτε ότι το μηχάνημά σας λειτουργεί με συνέπεια.
Προσφέρουμε πάντα υπηρεσίες καθ 'όλη τη διάρκεια ζωής και διαθέτουμε ανταλλακτικά για μεγάλο χρονικό διάστημα και επισκευάζουμε τα βασικά μέρη κάτω από το δικαίωμα χρησιμοποιώντας δωρεάν μέσα σε δύο χρόνια.


3.Τεχνικές υπηρεσίες
3.1 Σχεδιασμός της γραμμής παραγωγής και λύσεις σύμφωνα με τις απαιτήσεις του αγοραστή.
3.2 Σε 7 ημέρες μετά την παραλαβή της κατάθεσης, ο πωλητής παρέχει τα σχετικά τεχνικά έγγραφα για την εγκατάσταση του εξοπλισμού, εκτός από εκείνα με ειδικές απαιτήσεις.
3.3 Πριν από την παράδοση, ο πωλητής μπορεί να τροποποιήσει τις προηγούμενες λύσεις σύμφωνα με τις απαιτήσεις του αγοραστή.


4. Υπηρεσία μετά την πώληση
4.1 Κατά την εγκατάσταση και τη θέση σε λειτουργία, ο πωλητής αποστέλλει τεχνικό στον χώρο για οδηγίες σχετικά με την εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία, καθώς και για την εκπαίδευση των εργαζομένων.
4.2 Σε περίπτωση βλάβης του εξοπλισμού που προκαλείται από τον αγοραστή, ο πωλητής πρέπει να συνδράμει στη συντήρηση των μηχανημάτων και την αντικατάσταση των εξαρτημάτων και να χρεώνει τα κατάλληλα τέλη.
4.3 Πέραν της περιόδου εγγύησης, ο πωλητής μπορεί να παρέχει υπηρεσίες και εξαρτήματα σε προνομιακή τιμή.
4.4 Ο πωλητής μπορεί να παρέχει υπηρεσίες διαβουλεύσεων και επιθεώρησης ελεύθερα για άλλα προϊόντα, ειδικά για τα προϊόντα που βρίσκονται στο ρεύμα και στο ρεύμα του εξοπλισμού μας.