Οι γερανοί χρησιμοποιούνται από διάφορες βιομηχανίες, όπως εργοστάσιο, χαλυβουργείο, λατομείο, αυλή, κλπ. Εδώ γράφω ένα φροντιστήριο για όλους τους αγοραστές. Όλοι οι αγοραστές θα πρέπει να γνωρίζουν αυτά πριν επιλέξουν γερανογέφυρες.
Προκειμένου να παραδοθεί ο κατάλληλος εναέριος γερανός, κάθε αγοραστής πρέπει να κατανοήσει τις τεχνικές παραμέτρους ως εξής: ικανότητα ανύψωσης γερανού, ύψος ανύψωσης γερανού, καθήκον εργασίας, άνοιγμα και μοντέλο ελέγχου.
1. Ως ικανότητα ανύψωσης γερανού νοείται το βάρος ανύψωσης του γερανού. Θα καταλάβετε το επιθυμητό βάρος πριν αγοράσετε. Συνήθως, μπορείτε εύκολα να βρείτε το ελαφρύ βάρος στη σελίδα του γερανού. Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υποστήριξή μας για βοήθεια εάν δεν μπορείτε να βεβαιωθείτε.
2. Το ύψος ανύψωσης του γερανού αναφέρεται στο πόσο ύψος μπορεί να ανυψωθεί ο γερανός. Πρέπει να καταλάβετε ότι η διαφορά μεταξύ κάθαρσης γερανών, ύψους ανύψωσης ή ύψους αγκίστρου και ανύψωσης ανυψωτικών μηχανημάτων, και δεν πρέπει να συγχέεται από ένα απόσπασμα πωλητή σχετικά με τον όρο "Lift". Πάρτε, για παράδειγμα, ένα μονό γερανό γεφυρών.
3. Span. Το Span σημαίνει το μήκος διασταύρωσης μεταξύ δύο ακραίων δοκών. Το καθιστά σαφές, ώστε να μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι αυτό είναι κατάλληλο για το εργαστήριό σας, ειδικά για γερανό γέφυρας.
4. Μοντέλο ελέγχου. Συνήθως, υπάρχουν τρεις τρόποι για τον έλεγχο του γερανού: εκκρεμές έλεγχο, τηλεχειριστήριο και χειριστήριο καμπίνας. Οι περισσότεροι γερανοί υποστηρίζουν και τους τρεις τρόπους.
5. Εργασία. Σύμφωνα με την κατάσταση φόρτωσης και την τάξη χρήσης, ο φόρος εργασίας μπορεί να ταξινομηθεί από το Α1 στο Α8.