Ο Henan Yuntian διεξάγει επιθεωρήσεις ασφάλειας εξοπλισμού θερινών γερανών

- May 17, 2018 -

Προκειμένου να περιοριστεί αποτελεσματικά η εμφάνιση ατυχημάτων ασφάλειας σε εξοπλισμό γερανών, να εξαλειφθούν οι δυνητικοί κίνδυνοι για την ασφάλεια και να εξασφαλιστεί η ασφαλής χρήση του εξοπλισμού γερανού. Πρόσφατα, το Τμήμα Υπηρεσιών Ιδιοκτησίας της Yuntian διενήργησε ελέγχους ασφαλείας για τον εξοπλισμό του γερανού καλοκαιριού σε ολόκληρο το εργοστάσιο, ανταποκρινόμενο στην ασφαλή λειτουργία του εξοπλισμού γερανού υψηλής θερμοκρασίας το καλοκαίρι.


Το κλειδί για τον έλεγχο του κρυμμένου προβλήματος έγκειται στη διόρθωση. Καθώς πλησιάζει ο ζεστός καιρός το καλοκαίρι, η κατανάλωση ρεύματος του εργοστασίου θα αυξηθεί. Λόγω της υψηλής θερμοκρασίας, ο ηλεκτρικός εξοπλισμός του εργοστασίου θα είναι σε κατάσταση υψηλής φόρτισης. Προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφαλής και κανονική λειτουργία του καλοκαιριού, η εταιρεία οργάνωσε την επιθεώρηση ασφάλειας εξοπλισμού. Τα περιεχόμενα της επιθεώρησης περιλαμβάνουν:


Henan Yuntian conducts summer crane equipment safety inspections1.jpg


Πρώτον, κλιματισμό. Ο καλοκαιρινός κλιματισμός έχει γίνει ο κύριος εξοπλισμός που καταναλώνει ενέργεια. Για να διασφαλιστεί η σωστή θερμοκρασία των εγκαταστάσεων, ο κλιματισμός θα λειτουργεί με υψηλά φορτία. Αυτή η επιθεώρηση ασφαλείας θα εξαλείψει αποτελεσματικά τους κινδύνους για την ασφάλεια, συμπεριλαμβανομένων των πληροφοριών σχετικά με την κατάσταση λειτουργίας, τη ροή του αέρα και άλλα δεδομένα.


Henan Yuntian conducts summer crane equipment safety inspections.jpg


Δεύτερον, η αίθουσα διανομής. Ο χώρος διανομής ισχύος ελέγχει την παροχή ρεύματος στο εργοστάσιο. Η κατανομή ενός μικρού εξαρτήματος θα οδηγήσει άμεσα στη φυσιολογική εργασία του εργοστασίου. Εκτός από την παρακολούθηση της καθημερινής συντήρησης του εξοπλισμού, ο έλεγχος απαιτεί επίσης την αίθουσα διανομής ισχύος και την αίθουσα διανομής υψηλής τάσης σε κάθε όροφο κατά τη διάρκεια της μη επαγγελματικής περιόδου. Εκτελέστε εργασίες συντήρησης.


Henan Yuntian conducts summer crane equipment safety inspections2.jpg


Τρίτον, το ασανσέρ. Επικοινωνήστε με την εταιρεία συντήρησης για να βοηθήσετε σε εργασίες συντήρησης. Με τη διεξαγωγή ειδικών δραστηριοτήτων διόρθωσης για εξοπλισμό θερινών γερανών, έχει προωθήσει την τυποποιημένη διαχείριση εξοπλισμού εργοστασίου γερανού, εξάλειψε μερικούς πιθανούς κινδύνους για την ασφάλεια και εξασφάλισε την ασφαλή λειτουργία εξοπλισμού γερανού.