Με τη συνεχή ανάπτυξη της επιστήμης και της τεχνολογίας, οι γερανοί αναπτύσσονται και βελτιώνονται συνεχώς. Σήμερα θα μιλήσουμε για τη νέα και πρακτική τάση ανάπτυξης του γερανού.
1 δομή
Το προφίλ λεπτού τοιχώματος ε και ο χάλυβας ειδικού σχήματος υιοθετούνται στη δομή του γερανού, έτσι ώστε να μειώνεται η συγκόλληση συγκόλλησης της δομής και να βελτιώνεται η αντοχή στην κόπωση. Χρησιμοποιούνται επίσης διάφορα νέα υψηλής αντοχής χαλύβδινα υλικά υψηλής αντοχής, έτσι ώστε να βελτιώνεται η φέρουσα ικανότητα, να βελτιώνεται η κατάσταση της τάσης, να ελαφρύνει το βάρος και να είναι όμορφη. Η δομή της γέφυρας γεφυρών γεφυρών χρησιμοποιεί ως επί το πλείστον τη δομή δοκών τεσσάρων δοκών, η κύρια δοκός και η ακραία δέσμη συνδέονται με βίδες υψηλής αντοχής, τα οποία είναι εύκολο να μεταφερθούν και να εγκατασταθούν.
2 εξαρτήματα
νέα τμήματα μετάδοσης αναπτύσσονται για την απλοποίηση του μηχανισμού του γερανού. Προκειμένου να μειωθεί το βάρος, να βελτιωθεί η φέρουσα ικανότητα, να βελτιωθούν οι συνθήκες επεξεργασίας και κατασκευής, να αυξηθεί η απόδοση των προϊόντων, να χρησιμοποιηθούν συγκολλήσεις αντί για χύτευση, όπως κελύφη μειωτήρα, πηνίο, τροχαλία κ.λπ. Τα μειωτικά γρανάζια υιοθετούν σκληρή επιφάνεια δοντιών για να μειώσουν το βάρος και την ένταση, να βελτιώσουν τη φέρουσα ικανότητα, να αυξήσουν τη διάρκεια ζωής τους. Το εύρος εφαρμογής του υδραυλικού φρένου δισκόπλακας αυξάνεται επίσης. Επιπλέον, οι κινητήρες που χρησιμοποιούνται σε κάθε μηχανισμό αναπτύσσονται σε υψηλές ταχύτητες περιστροφής, με αποτέλεσμα τον μειωμένο αριθμό βάσης κινητήρα, το μειωμένο βάρος, τις μειωμένες συνολικές διαστάσεις και τη χρήση φρένων με χαμηλή ροπή πέδησης.
3 ηλεκτρικό έλεγχο
Ο γερανός ανέπτυξε το σύστημα ελέγχου ταχύτητας και το ηλεκτρικό σύστημα ελέγχου με καλές επιδόσεις, χαμηλό κόστος και υψηλή αξιοπιστία και ανέπτυξε ημι-αυτόματη και πλήρως αυτόματη λειτουργία. Το ηλεκτρομηχανικό όργανο και η τεχνολογία υδραυλικής ενσωμάτωσης υιοθετούνται για να βελτιώσουν την απόδοση και την αξιοπιστία των υπηρεσιών και να αυξήσουν τη λειτουργία του γερανού.