Η μελλοντική μεγάλης κλίμακας ανάπτυξη μινιατούρων γερανών

- Oct 10, 2010 -

Η ανυψωτική ικανότητα των μικροσκοπικών γερανών είναι μικρότερη από 6ton και είναι κατάλληλη για μεταφορά και χρήση. Η χρήση των μικροσκοπικών γερανών είναι πολύ μεγάλη στην Ευρωπαϊκή Ένωση και την αμερικανική αγορά. Αλλά στην κινεζική αγορά, η χρήση και η ανάπτυξη των μικροσκοπικών γερανών γίνεται μόνο απότομη.

The future large-scale development of miniature cranes.jpg

Οι μικροσκοπικοί γερανοί χρησιμοποιούνται για την ανύψωση των προϊόντων ελαφρού φόρτου, όπως για παράδειγμα η τοποθέτηση γυαλιού εσωτερικού χώρου, η ανύψωση του εσωτερικού τοίχου, η μεταφορά εμπορευμάτων μικρού βάρους από τον πάτο προς τα πάνω και προς τα κάτω. Σε κάποιο βαθμό, ο μικροσκοπικός γερανός μπορεί να αποτελέσει περιορισμός εφαρμογής ανυψωτικών μηχανημάτων. Αυτός είναι ο λόγος που οι εμπειρογνώμονες εκτιμούν την προοπτική της αγοράς μικροκατασκευών

 

Φυσικά, η μινιατούρα έχει το χαρακτήρα lowcost και επενδύσεων χωρίς κινδύνους, γεγονός που είναι ο σημαντικός λόγος αποδοχής των πελατών. Στην πραγματικότητα, μαζί με την ανάπτυξη της αστικοποίησης και την κατασκευή του δικτύου σιδηροδρομικών διαμετακόμισης, οι ειδικοί πιστεύουν ότι οι μικροσκοπικοί γερανοί θα αναπτυχθούν γρήγορα.