Σιδηροδρομικός γερανός γεμισμένος με σιδηροτροχιές

Σιδηροδρομικός γερανός γεμισμένος με σιδηροτροχιές

Σιδηροδρομικός γερανός γερανός που τοποθετείται σε κιβώτιο ταχυτήτων Περιγραφή Γερανογέφυρας γερανού (γερανός RMG) χρησιμοποιείται κυρίως για τη φόρτωση, εκφόρτωση, μετακίνηση και στοίβαξη εμπορευματοκιβωτίων σε χωράφια σιδηροδρόμων και μεγάλες αποθήκες αποθήκευσης εμπορευματοκιβωτίων. Αποτελείται από κύριο δοκάρι, άκαμπτα και εύκαμπτα ανυψωτικά οχήματα, τρόλεϊ ...
Chat τώρα

Λεπτομέρειες προϊόντος

Σιδηροδρομικός γερανός γεμισμένος με σιδηροτροχιές


Περιγραφή

Ο γερανογέφυρας γερανού (γερανός RMG) που τοποθετείται σε σιδηροτροχιές χρησιμοποιείται κυρίως για τη φόρτωση, εκφόρτωση, μετακίνηση και στοίβαξη εμπορευματοκιβωτίων σε χωράφια σιδηροδρομικών μεταφορών και μεγάλες αποθήκες αποθήκευσης εμπορευματοκιβωτίων. Αποτελείται από κύριες δοκούς, άκαμπτες και εύκαμπτες ανυψωτικές μηχανές, μηχανισμό μετακίνησης τρόλεϊ, μηχανισμό ανύψωσης, μηχανισμό κίνησης γερανού, ηλεκτρικό σύστημα και θάλαμο λειτουργίας.

Αυτός ο γερανός γερανού τοποθετημένος σε σιδηροτροχιά μπορεί να είναι 3 τύποι που βασίζονται σε τύπο λειτουργίας σε αποθήκες αποθήκευσης: των οποίων οι δοκοί προς την κατεύθυνση του ενιαίου ανυψωτήρα ονομάζονται μονόπλευροι γερανοί και στην κατεύθυνση του διπλού ανυψωτικού ονομάζονται διπλοί γερανοί και των οποίων οι δοκοί δεν εκτόνωση ονομάζεται μη-console γερανός. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν διαφορετικούς τύπους ανάλογα με τις διαφορετικές απαιτήσεις των αυλών, των αποθηκών και των τρόπων μεταφοράς δοχείων και οχημάτων (φορτηγά ή σιδηροδρομικά οχήματα).


Χαρακτηριστικά

1. Χαμηλή ταχύτητα ανύψωσης λόγω χαμηλού ύψους ανύψωσης. Η υψηλή ταχύτητα μετακίνησης γερανού ικανοποιεί την απαίτηση της παραγωγικότητας των ναυπηγείων αποθήκευσης μεγάλων αποστάσεων. Ο κατανεμητής θα διασχίσει το τέταρτο / πέμπτο στρώμα δοχείου όταν η στοίβα των δοχείων είναι τριών / τεσσάρων στρώσεων και το ύψος ανύψωσής του εξαρτάται από τις απαιτήσεις των υαλοπινάκων αποθήκευσης

2. Η ταχύτητα μετακίνησης του τρόλεϊ εξαρτάται από το άνοιγμα και την απόσταση απόσπασης και των δύο πλευρών της γέφυρας. Στην περίπτωση της έκτασης και της απόστασης απόσταση είναι μικρή, μικρότερη ταχύτητα μετακίνησης τρόλεϊ και η παραγωγικότητα είναι σκόπιμο? διαφορετικά, η ταχύτητα μετακίνησης του τρόλεϊ θα μπορούσε να αυξηθεί ανάλογα για να ικανοποιήσει την απαίτηση παραγωγικότητας.

Όταν το άνοιγμα είναι πάνω από 40 μέτρα, ο μηχανισμός του γερανού ταξιδεύει με μεγάλη ταχύτητα και οι δύο πλευρές των ανάρτησης θα αποκλίνουν εξαιτίας της έλξης σε κάθε πλευρά είναι διαφορετική. Έτσι υπάρχει ένας σταθεροποιητής εξοπλισμένος σε αυτόν τον γερανό και το ηλεκτρικό σύστημα θα κρατούσε συγχρόνως και τις δύο πλευρές των μηχανισμών μετακίνησης.

4. Το σύστημα ελέγχου ηλεκτρικού συστήματος κίνησης υιοθετεί σύστημα ρυθμίσεως ταχύτητας θυρίστορ AC ή DC για να ανταποκριθεί στην υψηλότερη ανάγκη και να επιτύχει καλύτερη απόδοση ρυθμίσεως και ελέγχου της ταχύτητας. Ή υιοθετεί το συμβατικό σύστημα ρύθμισης της ταχύτητας του κυκλοφοριακού ρεύματος AC και το σύστημα ελέγχου της τάσης και ρύθμισης της ταχύτητας του AC στάτη.

Ένα ηλεκτρικό φρενάρισμα που είναι εφοδιασμένο με ρυθμιστικό ταχύτητας θυρίστορ ή με σύστημα ελέγχου AC ή DC ή με σύστημα ελέγχου τάσης και ρυθμίσεως του στάτη εναλλασσόμενου ρεύματος χρησιμοποιείται συνήθως ως ηλεκτρικό σύστημα ελέγχου ενός μηχανισμού κίνησης γερανού υψηλής ταχύτητας. Το σύστηα ελέγχου συνηθισένων ρυθιστικών ταχυτήτων ρευατοδότη, το οποίο εξαρτάται από τα φρένα, πρέπει να αποφεύγεται, προκειένου να αποφευχθεί η τεράστια κρούση σε ολόκληρο γερανός.


Προσδιορισμός


Τεχνικές προδιαγραφές

Ανυψωτική ικανότητα (t)

35

40.5

Span (m)

30

22

Ύψος ανύψωσης (m)

16

12.3

Εργασία

A6

Α7

Δοχείο Μοντέλο

20'40'45 '

Ταχύτητα (m / min)

Αρση

0 ~ 10

10 ~ 18

Τρόλεϊ Ταξιδεύοντας

3.4 ~ 34

40

Crane Ταξιδεύοντας

2.9 ~ 29

45

Περιστροφή (r / λεπτό)

1.35

Συνιστώμενη σιδηροδρομική

P43

QU70

Εξουσία

3 φάσεις, AC, 380V, 50Hz


Εξεταστική