GB / T 28264-2017 Ανυψωτικά μηχανήματα Η παρακολούθηση της παρακολούθησης της ασφάλειας των συστημάτων διαχείρισης διεξήχθη στο Dalian

- Jul 21, 2018 -

Η δεύτερη συνάντηση δημοσιότητας του GB / T 28264-2017 "Σύστημα παρακολούθησης και διαχείρισης της ασφάλειας του γερανού" διεξήχθη στο Dalian, με τη χορηγία της εθνικής τεχνικής επιτροπής τυποποίησης ανυψωτικών μηχανημάτων.


Η συνάντηση προήδρευσε ο Γενικός Γραμματέας Zhao Chunhui της Εθνικής Τεχνικής Επιτροπής Τυποποίησης Μηχανημάτων Γερανών. Ο Dean Gao Shunde του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου του Dalian έδωσε μια ευπρόσδεκτη ομιλία στη συνάντηση. Ο Yue Wenyu, Βοηθός Γενικός Διευθυντής του Beijing Crane Transportation Machinery Design & Research Institute Co., Ltd. και Yuan Fangding, Ανώτερος Μηχανικός της Εθνικής Υπηρεσίας Ελέγχου Ποιότητας και Ελέγχου Μηχανημάτων Μεταφορών, συμμετείχαν στην παρουσίαση. Ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής Gao Weimin της Micro Technology Co., Ltd. εισήγαγε τα παραδείγματα εφαρμογής και την εμπειρία του συστήματος παρακολούθησης και διαχείρισης της ασφάλειας για μεγάλες εγκαταστάσεις γερανών.

Σύσκεψη δημοσιότητας του συστήματος παρακολούθησης και διαχείρισης της ασφάλειας για ανυψωτικά μηχανήματα

Το GB / T 286264-2017 "Σύστημα Παρακολούθησης και Διαχείρισης Ασφάλειας Ανύψωσης για γερανούς" είναι υπεύθυνο για τους σχεδιαστές. Βοηθός Γενικός Διευθυντής της Πεκίνο Crane Συσκευασίας Μηχανήματα Σχεδιασμού και Έρευνας Ινστιτούτο, Ltd Yue Wenzhao πήρε τη σκηνή για να επεξεργαστεί τη διαφορά μεταξύ τυποποιημένων απαιτήσεων και νέων και παλαιών προτύπων.

Yuan Fang Ding ανώτερος μηχανικός της εθνικής εποπτείας της ποιότητας και του Κέντρου Επιθεώρησης για μηχανήματα ανύψωσης και μεταφοράς εισάγει τα προβλήματα που χρήζουν προσοχής στο σύστημα παρακολούθησης και διαχείρισης της ασφάλειας της δοκιμής τύπου.

Ανώτερος μηχανικός της εθνικής εποπτείας της ποιότητας και του κέντρου επιθεώρησης για μηχανήματα ανύψωσης και μεταφοράς

Ο Gao Yumin, αναπληρωτής γενικός διευθυντής της Micro Technology Co., Ltd. εισήγαγε τα τυπικά παραδείγματα εφαρμογής και την εμπειρία του συστήματος εγκατάστασης και παρακολούθησης μεγάλων γερανών.

Αναπληρωτής γενικός διευθυντής της Micro Technology Co., Ltd.