Πράγματα να δώσουν προσοχή κατά την εγκατάσταση ενός ηλεκτρικά αλυσίδα κυματίζει

- Aug 04, 2018 -

201631884622479.jpg

 

Οι επιδόσεις του η ηλεκτρικά αλυσίδα κυματίζει είναι καλό, η αξιοπιστία είναι υψηλό και το χαμηλό ποσοστό αποτυχίας είναι ένας σημαντικός λόγος για τους περισσότερους ανθρώπους για να το επιλέξετε. Το υψηλής απόδοσης μπορούν να εξασφαλίσουν την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια τα ηλεκτρικά αλυσίδα κυματίζει σε λειτουργία, αλλά πριν από την πρώτη χρήση από το ηλεκτρικά αλυσίδα κυματίζει, υπάρχουν πολλές εκτιμήσεις για τα βήματα εγκατάστασης που χρειάζονται την προσοχή σας.

 

Κατ ' αρχάς, πρώτα απ ' όλα, την εγκατάσταση την αλυσίδα κυματίζει ηλεκτρικό πρέπει να πρώτα να εγκαταστήσετε το πλαίσιο αλυσίδας.

 

Δεύτερον, συνδέστε το καλώδιο τροφοδοσίας.

Όταν συνδέετε το καλώδιο τροφοδοσίας, η δύναμη πρέπει να είναι απενεργοποιημένη εκ των προτέρων. Την ίδια στιγμή, το καλώδιο γείωσης πρέπει να είναι καλά θεμελιωμένη, διαφορετικά ο χειριστής μπορεί να αισθανθεί το ηλεκτρικό σοκ όταν αγγίζετε το βαρούλκο ή οποιοδήποτε μέρος της αλυσίδας.

 

Τρίτον, για την λίπανση της αλυσίδας φορτίο από τα ηλεκτρικά αλυσίδα κυματίζει
Ο βαθμός της λίπανσης της αλυσίδας είναι ένας σημαντικός παράγοντας που επηρεάζει τη διάρκεια ζωής της αλυσίδας φορτίο. Λίπανση της αλυσίδας φορτίο σε ένα έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για να εξασφαλιστεί η αποτελεσματική διάρκεια ζωής της αλυσίδας.


Τέταρτον, ελέγξτε τη ρύθμιση της αλυσίδας

Για ηλεκτρικά Παλάγκα αλυσίδας πολλών σειρών, βεβαιωθείτε ότι δεν αναστρέφεται στο κάτω πλαίσιο γάντζο. Αν γυρίσει, επιστρέφει στην κανονική της κατάσταση και βεβαιωθείτε ότι ευθυγραμμίζονται καλάϊ αρθρώσεις της αλυσίδας. Μην κρεμάστε ποτέ το φορτίο σε ένα τυλιγμένο με αλυσίδα κυματίζει.


Τέλος, ελέγξτε την τάση εργασίας
Δεδομένου ότι τα ηλεκτρικά αλυσίδα κυματίζει αποστέλλεται από το εργοστάσιο σε μια τάση που καθορίζονται από το χρήστη ή μια υψηλότερη τάση (για διπλή τάση μόνο), όπως 230/460V, ελέγξτε την καλωδίωση και επιβεβαίωση ότι ικανοποιείται η τάση ηλεκτρικού ρεύματος. Αν δεν το κάνει, ανατρέξτε στις οδηγίες για τη διόρθωση να πληρούν τις απαιτούμενες απαιτήσεις λειτουργίας τάσης.


Συμβουλές: Εγκαταστήστε τα ηλεκτρικά αλυσίδα κυματίζει. Εάν λειτουργεί υπό ακατάλληλη τάση, μπορεί να προκαλέσει σοβαρή βλάβη του ηλεκτρικά αλυσίδα κυματίζει. Προκειμένου να αποτραπεί αυτό από να συμβεί, πρέπει να διασφαλίζεται ότι η καλωδίωση πληροί τις απαιτήσεις του απαιτείται τροφοδοτικού.